Rohkema info nägemiseks:

EESTI PEOPLE TO PEOPLE MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 191; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI PEOPLE TO kohta arvamuslugu!"

EESTI PEOPLE TO PEOPLE MTÜ hetkeolukord

Juba 191 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti People to People asutati septembris 1997. Eesti People to People on mittetulundusühing. Organisatsioon ei ole riiklik, äriline, tulunduslik, poliitilineega religioosne, on seadnud oma eesmärgiks rahvaste vahelise rahu tugevdamise, sõltumata nende rahvus likustja usulisest kuuluvusest, naha värvist ja kodakondsusest. MTÜ eesmärk on lühidalt sõnastatud kui „Maailm läbi mõistmise“.

Eesti People to People praegu on üle saja vabatahtliku, kes osalevad eri programmides. MTÜ juhib Eesti People to People juhatus, mis koosneb kolmest inimesest. Eesti People to People MTÜ töö ja projektid on jagatud organisatsiooni struktuuri järgi, milleks on noortetöö, täiskasvanute koolitus programmid, kutse- ja maailmaharidus, koolituste korraldamine, projektide ja töötubade algatamine ja läbiviimine. Eesti avalikkuse teadlikkuse tõstmine, kodaniku algatuste toetamine multikultuurses keskkonnas, erinevate teenuste pakkumine tegevus ala raames, kontakte ja koostööd riigiasutustega, kohalike omavalitsustega, füüsiliste ja juriidiliste isiku tegaarendamine oma eesmärkide edukama ja efektiivsema elluviimise eesmärgil.

Oluline töö 2022.aastal oli rahvusvaheline raha taotlus projektide koostamine ja elluviimine organisatsiooni arendamiseks ja tegevuseks.

Ülevaade olulisematest projektidest 2022. aastal: Eesti People to People on koordinaator Erasmus+ projektides "FinanciaLit4Women:

Improving financial literacy for NEET women through gamebased learning" ja “DOUGHNUT: what Development OUGH to mean to youth” ja partner Erasmus+ “Media Smart”, “Adult Misinformation”, “Read the city: cultural integration of adult learners with special needs” ja teised.

Eesti People to People oli partner Erasmus+ KA1 noorteprojektides.

Eesti People to People koordineerib Eestis Euroopa Nõukogu Põhi – Lõuna Keskuse Maailma hariduse nädal. Eesti People to People on AKÜ (Arengukoostöö Ümarlaud) ja ENUTi liige ja võtab osa selle organisatsioonide koostöös ja infovahetuses.

Eesti People to People MTÜ nagu teisedki People to People International osakonnad osaleb regulaarselt programmis "Väliskülaline", mille käigus võtab Eestis vastu välis külalisi (individuaalselt ja gruppidena) ja saadab Eesti elanikke välismaale. Eesti People to People info portal on www.ptpest.ee ja Facebook https://www.facebook.com/EestiPeople- toPeople1040259346025140/

Eesti People to People enda tegevustega rõhutada mitme kultuurilisust, kavatseme oma tegevuses üsna palju kasutada eesti ja inglise keelt.

Sihtgruppideks on rahvusvähemused nii eraisikud ja vabaühendused. Eesti People to People juhatuse hinnangul MTÜ on jätkuvalt tegutsev nagu majandusüksus.

EESTI PEOPLE TO PEOPLE MTÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.